ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ - Evciler Şehit Osman Özkan Ortaokulu

Şbt

Kaymakamlığımızın önderliğinde gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan "Eğitimde 3 Adım Modeli Projesi" kapsamında veli çay saatimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Teknofest Yarışmasına katılım ile ilgili bilgiler afişte yer almaktadır.

Ock

Dönem sonu #faaliyethaftası kapsamında bugün gezi etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz için öğrendikleri, eğlendikleri, spor yaptıkları, kendilerini çeşitli alanlarda denedikleri, etkileşim içinde oldukları verimli bir hafta oldu.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında bugün öğrencilerimizle oyunlar oynadık. Beden eğitimi öğretmeni Bülent SALMAN eşliğinde çeşitli yarışmalar gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinliklerinin Salı günü etkinlikleri kapsamında hitabet oyunları oynandi. Sosyal sorumluluk çalışmasi olarak bahçemizi temizleme etkinliği ve küçük öğrencilere kitap okuma etkinliği düzenlendi. Söyleşi etkinliğimize Orman Şefi Mustafa Önal ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Programında görevli Dr.Öğrt. Üyesi Emrah T. Ertuğrul katıldı ve mesleklerini, bu mesleğe nasil sahip olunabileceğini çocuklarla sohbetler eşliğinde gerceklestirdiler. Öğretmenlerimiz de mesleklerini ve tecrubelerini paylaştılar. Komedi Saatinde öğrenciler bir bir sahneye çıkıp yeteneklerini sergileyerek, öğrencileri güldürdüler, sorular sorarak eğlendirdiler.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası pazartesi etkinlikleri kapsamında;

-Bilgi yarışmaları,

-Kelime oyunları,

-Sevdiğini paylaş,

-Kermes,

-Yetenek paylaşımı,

-Görsel sanat, spor saati etkinlikleri yapıldı.

Katilim sağlayan öğrencilerimize,  velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Etkinliklerimiz programdaki şekilde devam edecek.